Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Zajedničko zimovanje profesora i učenika 2010.

Aktivnosti - Zanimljivosti
Ponedjeljak, 12 Travanj 2010 10:50

NKG_na skijanju i bordanju četvrti put! Siječanj, i mi opet u predivnoj Sappadi.

Nakon pet dana puna radosti i druženja nismo znali gdje nam je bilo ljepše: na osunčanim stazama ili na bazenu, ili u predvečerje uz kavicu i društvene igre, ili… Hvala profesoru Borisu Boboku na ponovnoj organizaciji uspješna zimovanja. Hrana je bila za svačiji ukus jer smo mogli birati između više jela, sobe čiste, staze uređene, žica nije bila skupa, škola skijanja je bila vrhunska, a najbolji su dakako bili učenici. Ali stvarno. Evo nekih njihovih dojmova:

Ovo mi je drugi put da idem i bilo mi je puno bolje jer nas je bilo manje i svi smo bili na okupu.
Filip Vrdoljak

U Sappadu sam išao prvi put i bilo mi je predobro. Ništa nam nije nedostajalo osim slatkiša (HA, HA). Staze su bile super. Bilo je puno padanja i ronjenja u snijegu. Svi koji su trebali ići, a nisu, nek im bude žao jer ne znaju što su propustili. Najbolja je noć bila posljednja kad smo išli u disko i svi smo super plesali, ali nitko nije nadmašio Budaka. Petar Vrdoljak

U Sappadu sam išao dvaput. Ovoga puta je bilo bolje i sto puta zabavnije. Nemam se na što žaliti.
Filip Adžić

U Sappadi mi je bilo odlično. Najbolje skijanje do sada, staze su odlično uređene za razliku od Austrije. Društvo je bilo jako dobro. Hotel je bio dobar, ali je hrana mogla ponekad biti malo ukusnija. Neka je svima žao što nisu išli, a trebali su jer je u Italiji ludo zabavno. Posljednja noć nam je bila nezaboravna. I sve bi bilo još bolje da posljednjega dana nije nastradala djevojčica (želim joj brz oporavak).
Martin Budak

Želimo dobar oporavak Tonki Donjerković, čujemo da se dobro oporavlja u Prigorju kod profesorice Vignjević!

Sappada četvrti put. Pravi snijeg, niska temperatura, dobro društvo, dobra djeca, odlično skijanje! Tonkica, svi mislimo na tebe!
Zdravka Martinić-Jerčić, prof.

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack