Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

OBAVIJEST O OSTVARIVANJU PRAVA NA PRISTUP INFORMACIJAMA

Aktivnosti - Aktualnosti
Petak, 24 Siječanj 2020 00:00

Pravo_na pristup informacijama ostvaruje se u skladu s odredbama Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ 25/13, 85/15).

 

Gordana Zebec, tajnica Nadbiskupske klasične gimnazije s pravom javnosti, imenovana je službenikom za informiranje te je zadužena za rješavanje pitanja ostvarivanja prava na pristup informacijama.

Pravo na pristup informacijama ostvaruje se usmenim ili pisanim podnošenjem zahtjeva za pristup informacijama. O zahtjevu se odlučuje u roku od 15 dana od dana podnošenja urednog zahtjeva, s iznimkom ako je zahtjev nepotpun i nerazumljiv.

Podnositelj zahtjeva može tražiti dopunu ili ispravak dostavljene informacije u roku od 15 dana od dana dobivanja informacije.

Pravo na pristup informacijama može se ograničiti u skladu s člankom 15. Zakona o pravu na pristup informacijama. Škola ima pravo tražiti od podnositelja zahtjeva naknadu stvarnih materijalnih troškova koji nastanu pružanjem informacije, kao i naknadu troškova dostave tražene informacije.

Popunjeni i potpisani obrasci zahtjeva dostavljaju se poštom na adresu škole: Nadbiskupska klasična gimnazija s pravom javnosti Voćarska 106, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Odluka o imenovanju

Zahtjev za pristup informacijama

Zahtjev za dopunu ili ispravak informacija

Zahtjev za ponovnu uporabu informacija

Nadbiskupska klasična gimnazija s pravom javnosti

Voćarska 106

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack