Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Putovanje na duhovnu obnovu u Koprivnicu

Aktivnosti - Aktualnosti
Utorak, 16 Listopad 2007 08:53

11. listopada 2007. godine oko 8 sati i 15 minuta okupili smo se ispred Nadbiskupske klasične gimnazije. Naime, taj dan bio je namijenjen za duhovnu obnovu.

U 8 i 30 trebali smo krenuti autobusom prema Koprivnici, središnjem mjestu naše duhovne obnove. Međutim, krenuli smo tek oko 8 i 45 zbog kašnjenja autobusa. Svi učenici koji su sudjelovali u ovoj duhovnoj obnovi rasporedili su se u četiri autobusa. Pojedini učenici i učenice istog razreda bili su raspoređeni u dva različita autobusa, ali to nije pokvarilo naše raspoloženje.
Time je započela naša duhovna obnova.

U autobusu 2.b i dijela 3.c razreda vladala je vesela atmosfera. Već ionako sunčan dan uljepšali smo pjesmama različitog sadržaja. Između ostalog, i pjevanje duhovnih pjesama sve se češće moglo čuti uz pratnju gitare što smo se više približavali svom odredištu – Koprivnici.
U Koprivnici smo se zaustavili na parkiralištu uz groblje, gdje su bile zadnje konzultacije profesora oko dolaska u pastoralni centar koji je bio izabran za izvođenje sadržaja vezanih za duhovnu obnovu.

Pri povratku u Zagreb, pjevane su nove pjesme, međutim društvo je ostalo isto. Uz zabavu, razgovor i pjevanje vrijeme povratka je još brže prošlo. Stigavši sretno u Zagreb, razmjenom događaja vezanih uz ovaj dan krenuli smo prema svojim domovima.  

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack