Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Božićni koncert

Aktivnosti - Aktualnosti
Petak, 14 Prosinac 2007 11:46

 Naši zboraši izvrsno su pjevali i teško je odlučiti tko je bio bolji: Ženski zbor, Muški, Profesorski ili Mješoviti. Ili naša klapa »Mola Bonda« koja nas je sve ostavila bez daha?

 

Poslije u razgovoru s bivšim učenicima mnogima je bilo žao, vele da klape nije bilo i u njihovo vrijeme. Hvala Tamburaškom orkestru na izmamljenu pljesku uz ritam zvončića. Veliko hvala solistu Josipu Beriću, a bilo je vrlo lijepa i izvedba »Tri kralja jahahu« gospođe Antonije Ivković sa sinom Markom na trubi, uz pratnju našeg Mješovitog zbora .
A tek kako se sviralo! Na orguljama, pa violine, violončela. Bili su izvrsni. Koliko je za to sve bilo potrebno vježbanja!

Veliko hvala orguljašima Kristijanu Palčecu i Leonardu Šardiju, profesorici Ani Ćurković i Mateji Gavrilović na flautama, Filipu Čelikoviću na glasoviru, Nikol Haladić i Fabijanu Pavlu Medvešeku na klarinetu, Martini Filipan, Mariji Horžić i Marku Petošiću na gudačkim instrumentima. I jasno, hvala na bongosima!!!
Hvala Filipu Čelikoviću na dojmljivim salašima. Hvala recitatorima Mateju Dragoneru, Ivanu Penaviću i Boži Sarafu što su u sve nas ulili još više srca i smisla te dobrim voditeljima Ivi Bukmir i Igoru Podkulaboviću.

Hvala profesorici Andji Jakovljević na vođenju recitatora, profesorici Vesni Batistić Fačini na uvježbavanju klape »Mola Bonda« i profesorici Silviji Mužak na uvježbavanju Tamburaškog orkestra. Osobito hvala profesorici Ankici Juričić koja je smislila glazbeni program, zvala na probe, kopirala note, uvježbala zborove, soliste, instrumentaliste i dirigirala… Hvala svima!!!

Vašim trudom ovaj uspio koncert oraspoložio je publiku. Vašim zalaganjem na ovom dobrotvornom koncertu skupljeno je 8500 kn za
Centar za odgoj i obrazovanje slijepih i slabovidnih »Vinko Bek«.

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack