Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Božićni koncert

Aktivnosti - Aktualnosti
Četvrtak, 03 Svibanj 2007 13:52

 Naši zboraši izvrsno su pjevali i teško je odlučiti tko je bio bolji: Ženski zbor, Muški, Profesorski ili Mješoviti.

 I naši gosti – gospođa Blaženka Kolak (majka našeg učenika Josipa Kolaka), Dorotea Filipan i Gudački kvartet Muzičke akademije – lijepo su nas iznenadili.

A tek kako se sviralo! Na orguljama, pa violine, violončela. Bili su izvrsni. Koliko je za to sve bilo potrebno vježbanja!

Veliko hvala solistu Josipu Čajku, orguljašima Alanu Kljaiću, Luki Hosuu i Leonardu Šardiju, Ani Ćurković i Ivoni Ivandi na flautama, Filipu Čelikoviću na glasoviru, Tini Grubišić na harmonici i Martini i Karlu Filipanu na gudačkim instrumentima.

Pjevana igra »Tko kuca to?« bila je tako ugodno iznenađenje. Hvala recitatorima Ivanu Lovrentjevu, Leonardu Šardiju i Ivanu Šturliću te voditeljima Ivi Pavić i Mati Fofiću.

Hvala profesorici Andji Jakovljević na vođenju recitatora. Osobito hvala profesorici Ankici Juričić koja je smislila glazbeni program, zvala na probe, kopirala note, uvježbala zborove, soliste, instrumentaliste i dirigirala… Hvala svima!!!

Vašim trudom ovaj uspio koncert oraspoložio je publiku. Vašim zalaganjem na ovom dobrotvornom koncertu skupljeno je 6672,65 kuna i 5 dolara za prognanike iz Bosne i Hercegovine koji su smješteni u Udbini.

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack