Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Početak državne mature u NKG-u!

Aktivnosti - Aktualnosti
Ponedjeljak, 12 Travanj 2010 11:04

Moj stav o državnoj maturi: Na temelju prva dva ispita državne mature iz psihologije i informatike mogu zaključiti kako su ispiti prilično jednostavni.

Pitanja su bila vrlo dobro pojašnjena, iako se znalo naći koje trik pitanje. No, tek ćemo vidjeti kakvi će biti ispiti iz obveznog dijela državne mature. Sve u svemu, matura je bila jednostavna i jedina primjedba je da su se plastične omotnice teško otvarale.
Nikola Čuvalo, 4c

Državna matura iz psihologije je bila relativno jednostavna. Imali smo problema oko otvaranja omotnice i možda je bilo premalo vremena, još 10 minuta bi puno značilo. Pitanja su bila jasna i jednostavna pa sam s testom zadovoljna.
Ivana Mirela Posavec, 4c

Pisao sam psihologiju. Pitanja su bila jednostavna, pogotovo ona na zaokruživanje i ona s odgovorima s jednom riječi. Neka veća pitanja su mi se činila teža, pogotovo ona kad moram razmišljati kao psiholog, npr. kako postupiti u situaciji... Zaštitnu je vrećicu bilo teško otvoriti, skoro sam sve poderao. Sve u svemu, nije pretežak test i atmosfera nije bila napeta, bio sam opušten. Treba pustiti ljude da izađu i posljednjih 15 minuta.
Ivan Mihalj, 4c

To mi se jutro činilo kao da ja idem polagati maturu. Kada sam vidjela kako ste ozbiljni, kako predano i mirno rješavate zadatke, znala sam da će sve biti u redu i da se ne moram brinuti.
Ana Sarić, ispitni koordinator

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack