Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Skijaš s gitarom

Aktivnosti - Aktualnosti
Ponedjeljak, 21 Lipanj 2010 11:35

Kao_učenici NKG-a imali smo posebnu čast i povlasticu upoznati jednog od ponajboljih hrvatskih športaša , Ivicu Kostelića.

U utorak 8. lipnja 2010. godine većina NKG-ovaca okupila se u našoj svečanoj dvorani.
Ivica je spremno odgovarao na svako postavljeno pitanje, a svojom nas je hrabrom životnom pričom potaknuo i pozvao na kvalitetniji i zdraviji život. Govorio je o osobnom iskustvu Boga i općenito uspjehu kao životnim prioritetima. Saznali smo svježe vijesti s ledenih planina i uzbrdica iz prve ruke. Mogli smo primijetiti koliko je skijanje zaista naporno i zahtjevno te koliko napora moramo uložiti kako bismo postigli svaki zacrtani cilj. Ivica nam je na vrlo slikovit način pokazao kako se uspjeh sastoji od malih stvari. Na kraju susreta mnogi su imali priliku za slikanje i dobivanje autograma. Posebno nas je razveselila pjesma. Ivica je uzeo gitaru i zapjevao, što je mnogima izmamilo osmijehe na lica.
Osobno mi je iznimna čast što sam imala priliku slušati jednu veliku životnu priču. Skijanje je vjerojatno šport koji najviše pratim pa me iznimno razveselila činjenica što ću upoznati Ivicu Kostelića.
Dao Bog da me fotografija s ovim prije svega čovjekom, ali i iznimnim športašem, podsjeti na uspomenu i da mi nadu i primjer kada odustanem i počnem sumnjati u svoje snove.

Tena Lovrić, Ia

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack