Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Osvrt na Otvoreni dan na Šalati

Aktivnosti - Aktualnosti
Utorak, 29 Ožujak 2011 12:48

Bilo je zanimljivo i dinamično iskustvo realizirati ovogodišnji dan škole. Kao koordinatorica ovogodišnjeg projekta mogu reći da sam vrlo zadovoljna,

sretna i ponosna prezentacijom naše škole. Bilo bi zgodno da i drugi dijele to moje mišljenje.Interesantno je bilo razmišljati o ovom događaju cijele ove godine.

Nagrada Merz? Koja tema? Što predložiti? Kako dobiti djecu za to?Ugodno sam bila iznenađena odazivom i kvalitetom literarnih radova.Bilo mi je zadovoljstvo čitati ih i ocjenjivati ih.

Tema Otvorenog dana? Koja? Imali smo razne večeri do sada, treba dati nešto novo, a opet prepoznatljivo i naše. Domislila sam i to, a onda treba motivirati brojne kolege i dobiti ih za suradnju.Ljudi su sasvim dobro reagirali i na to jer u konačnici svima nam je cilj promocija ove škole i dolazak što boljih novih učenika.Ono što je pokazano u radionicama na prvom katu, hrvatski kulturni, povijesni i vjerski karakter, nadam se da je pobudio vašu pažnju.Priredba u Svečanoj dvorani pokazala je naše brojne talnete, kako pjevačke, tako i glumačke i oratorske.Sigurno ste uživali u izvedbi Križnog puta!
Ugodno druženje na polukatu opet je potvrdilo da se volimo javno, bivši, sadašnj i budući učenici i njihovi trajni profesori.Nadam se da će i budući učenici prigrliti našu katoličku gimnaziju.

Mara Stipić, prof.

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack