Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Advent na Šalati

Aktivnosti - Aktualnosti
Četvrtak, 06 Prosinac 2012 09:30

Dragi roditelji, prijatelji, bivši i sadašnji profesori i učenici pozivamo Vas i ove godine na
ADVENT NA ŠALATI  2012.
Petak, 14. prosinca 2012. u 19 sati

Naša škola, već desetu godinu zaredom, organizira „Advent na Šalati“, višetjedno događanje koje svoj vrhunac ima u svečanom Adventskom koncertu i dobrotvornoj adventskoj prodaji čestitki i prigodnih poklona te druženju u prostorima škole nakon koncerta. Sav prihod naše humanitarne akcije ove godine poklonit ćemo Caritasu Zagrebačke nadbiskupije.
Naš  „Advent na Šalati“  rezultat je mašte i truda naših učenika, profesora i roditelja. Svi mi sudjelujemo u pripremi koncerta – jedni svojim glasom na čestim i zabavnim probama zbora, a drugi radom u adventskoj radionici gdje, uz kolače, sok i smijeh, spremaju mala iznenađenja za dobrotvornu prodaju. Ove godine na koncertu pridružit će nam se brojni gosti, kao i bivši profesori i učenici.
Podržite nas i vi svojim idejama, radom u adventskoj radionici, pjevanjem ili jednostavno dolaskom i davanjem dobrovoljnih priloga. Poduprite našu dobrotvornu nakanu kupovinom božićnih darova i ukrasa koji su rezultat rada profesora i učenika. Također, ako želite, možete i  ispeći mirisne slatke kolačiće kojima ćemo se zasladiti na domjenku nakon koncerta.
Dođite  14. prosinca u 19 sati u crkvu Presvetog Srca Isusova u Voćarskoj 106  i pridružite nam se da svi zajedno doprinesemo kršćanskom obiteljskom ozračju „Adventa na Šalati“.
Nadamo se da ćete prepoznati našu nakanu da adventsko  vrijeme u našoj školi bude razdoblje dobrih djela i kršćanskog zajedništva.

 

Vaš NKG

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack