Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Otvoreni dan NKG-a

Aktivnosti - Aktualnosti
Srijeda, 01 Svibanj 2013 09:37

Pozivamo sve osmaše i  roditelje da nam se 10. svibnja (18h)

pridruže na našoj tradicionalnoj manifestaciji otvorenih vrata škole! Očekujemo vas u 18 sati u dvorištu škole (Voćarska 106, Zagreb) gdje ćemo vam prirediti sjajnu dobrodošlicu, a nakon toga prošećite našim hodnicima i razredima i pogledajte što smo još pripremili.
Tema ovogodišnjeg Otvorenog dana je „Tko se boji lika…“. I doista, spremite se upoznati neke od najpoznatijih likova naše i strane književnosti kao i znanosti. Susrest ćete Antigonu i Kreonta, Odiseja i Penelopu, Gitu i Šegrta Hlapića, Anu Karenjinu i Vronskog, Romea i Juliju, ali i mnoge druge. Za vas smo pripremili i radionice origamija i starih pisama, kao i kviz na kojem ćemo provjeriti vaše znanje o NKG-u.
Nemojte propustiti ni dodjelu Nagrade Ivan Merz najboljem literarnom ostvarenju na ovogodišnju temu „Sav je život borba između dobra i zla kojoj dolazimo Idealu našega života: Svevišnjem“, jer iduće godine možda baš netko od vas bude pobjednik!
Najvažnije je ipak da ćete tog dana imati priliku upoznati naše profesore i saznati detalje o programu škole te mnoge druge informacije koje vas zanimaju.

Željno vas iščekujemo!
NKG-ovci

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack