Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Advent na Šalati

Aktivnosti - Aktualnosti
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 07:41

Poštovani roditelji, prosinac je mjesec radosti i iščekivanja.

Svi se raduju rođenju Spasitelja i u dobroj volji sudjeluju u mnogim humanitarnim akcijama. Naša škola, već dvanaestu godinu zaredom, organizira ovu adventsku manifestaciju, višetjedno događanje koje svoj vrhunac ima u svečanom adventskom koncertu i dobrotvornom adventskom sajmu te druženju u prostorima škole.

Ove godine pozivamo i vas da nam se, u skladu sa svojim mogućnostima, pridružite u adventskim radionicama, petkom u 14 sati ili da svoje radove, izrađene doma donesete u školu. Također, podsjećamo vas na „Darak od srca“. Volonterska grupa Nadbiskupske klasične gimnazije sve će poklončiće upakirati i u svaki staviti prigodnu poruku te će se zajedno s ostalim rukotvorinama moći uzeti uz simboličnu cijenu od 20 kn. Učenici mogu donijeti dar od 24. studenog do 12. prosinca 2014. u knjižnicu. Također, ako želite, možete i ispeći mirisne slatke kolačiće koje ćemo prikladno upakirati i moći će se uzeti na „Adventu na Šalati“ uz dobrovoljan prilog. Kolače možete donijeti u knjižnicu do 17. prosinca 2014. godine. Podržite nas i vi svojim idejama, radom u adventskoj radionici, pjevanjem ili jednostavno dolaskom i davanjem dobrovoljnih priloga.

Dođite 19. prosinca u 19 sati u crkvu Presvetog Srca Isusova i u sportsku dvoranu u Voćarskoj 106 i pridružite nam se da svi zajedno doprinesemo kršćanskom, obiteljskom ozračju „Adventa na Šalati“ . Nadamo se da ćete prepoznati našu nakanu da adventsko vrijeme u našoj školi bude razdoblje dobrih djela i kršćanskog zajedništva. U Zagrebu 3. prosinca 2104.

 


 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack