Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Ravnateljeva čestitka roditeljima

Aktivnosti - Aktualnosti
Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 15:28

Poštovani roditelji naših učenika! Na završetku prvog dijela školske godine 2014./2015. želim svima i svakome ponaosob

zahvaliti za suradnju u našem zajedničkom odgojno-obrazovnom djelovanju oko što kvalitetnijeg humanog i religioznog razvoja osobe i osobnosti svakog našeg učenika tj. Vašeg djeteta!

Ove smo školske godine zajedničkim trudom ostvarili dva velika susreta svih roditelja naših učenika u mjesecu rujnu, prilikom početka nove školske godine, te u mjesecu studenome povodom duhovno-stručnog susreta i obnove Vas roditelja. Zahvaljujem Vam svima koji ste participirali i učestvovali na tim susretima. S obzirom na gotovo unisonu pohvalu za održane susrete i potrebu te želju da se nastavi s tom praksom, najavljujem za proljeće (vjerojatno u svibnju u dogovoru s Vama) sličan proljetni susret na kojem će sudjelovati i profesori.

Zahvaljujem Vam na sudjelovanju te doprinosu uspješno realiziranog Adventa na Šalati, u čemu ste Vi roditelji intenzivnije i brojnije sudjelovali kroz našu adventsku radionicu!

Kako smo na domak najljepšem blagdanu Božića i završetku kalendarske godine, koristim priliku da Vama i Vašim obiteljima poželim u ime cijele naše gimnazijske zajednice

ČESTIT BOŽIĆ I BLAGOSLOVLJENU 2015. GODINU!

Dr. sc. Marijan Franjčić

ravnatelj

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack