Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Dani kruha, 2015.

Aktivnosti - Aktualnosti
Utorak, 13 Listopad 2015 07:25

Dragi učenici, dragi roditelji! U mjesecu listopadu već tradicionalno obilježavaju se Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

U toj uhodanosti želimo na nov način i ove godine izraziti svoju zahvalnost za sva dobra koja se prostiru po našim stolovima i ostvariti zajedništvo roditelja, učenika i profesora naše škole. Gospodin je udijelio nama, a mi ćemo podijeliti s potrebitima! Zahvaljujemo svima koji će i ove godine dijeliti s nama ljepotu i zahtjevnost ovog našeg projekta i odazvati se našoj akciji svojim domaćim proizvodima!

 

Pekarske proizvode i kolače, koje će izraditi roditelji, učenici i profesori naše škole, donijet ćemo navedenog dana ujutro u profesorsku knjižnicu i to prema rasporedu:

- srijeda 14. listopada – učenici četvrtih razreda

- srijeda 21. listopada – učenici trećih razreda

- srijeda 28. listopada – učenici drugih razreda

- srijeda 4. studenoga – učenici prvih razreda.

Navedene proizvode prodavat će se ispred ulaza u školu ili u auli škole, a sav prihod namijenjen je – svima nama već dobro poznatom projektu – Advent na Šalati.

Sam blagoslov kruha i molitvu zahvale za sve primljene plodove tijekom godine imat ćemo u srijedu 14. listopada 2015. za vrijeme velikog odmora! (nj)

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack