Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Error: GD2 library does not support JPG!

Održan susret roditelja

Aktivnosti - Aktualnosti
Četvrtak, 03 Prosinac 2015 11:38

Dana 28. studenoga 2015. održan je susret roditelja učenika naše Škole na temu: Obiteljsko i školsko zajedništvo - konstruktivni i destruktivni faktori i fenomeni.

Susret je započeo riječima dobrodošlice dr. sc. Marijana Franjčića, ravnatelja Škole. Slijedio je kratki kulturno-umjetnički program pod vodstvom profesorica Ankice Juričić i Marije Pustišek tijekom kojeg smo bili obogaćeni darom i radom naših učenika, a zatim su slijedila vrlo primjenjiva predavanja prof. Ane Sarić, psihologinje Škole, i don Stjepana Bolkovca, salezijanca.

Zahvaljujemo roditeljima koji su se u tako lijepom broju odazvali ovom susretu i prepoznali vrijednost takvih ponuda na razini Škole. Na poseban način najljepša hvala roditeljima koji su svojim trudom doprinijeli ljepoti zajedništva i donijeli svoje raznorazne slastice.

Završni dio susreta u dvorani održao je Ravnatelj Škole upoznavši roditelje učenika s novostima u odgojno-obrazovnom procesu i provođenjima planova i programa. Roditelji su bili informirani i o nabavi suvremene informatičke opreme za dio Škole, koja iziskuje velika financijska sredstva. Potaknuo je i roditelje da mogu sudjelovati u financijskoj podršci ovoga projekta ako su u mogućnosti.

Slijedilo je druženje na polukatu Škole tijekom kojega su svi nazočni imali priliku okrijepiti se i osvježiti slasticama i napitcima te izmjenjivati osobna roditeljska, obiteljska i školska iskustva. Susret je završio pojedinačnim roditeljskim sastancima po razrednim odjeljenjima tijekom kojih su roditelji, osim što su dobili informacije o svojoj djeci, pohvalno se izrazili o potrebi i korisnosti ovakvih susreta i međusobnih druženja.

Prilog za navedenu informatičku opremu može se uplatiti bilo osobno prilikom dolaska na informacije u Školi bilo na broj žiro računa: HR 8023600001101514634 s naznakom „Donacija za informatičku opremu“.

(nj)

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack