Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Proljetni susret roditelja i koncert

Aktivnosti - Aktualnosti
Četvrtak, 06 Travanj 2017 12:13

Dragi roditelji naših učenika! Nastavljamo tradiciju održavanja proljetnih ( naravno i jesenskih ) susreta svih roditelja naših učenika.


U prvoj najavi susreta već smo vam naznačili da će se on održati 26. travnja ove godine. Suradnja s vama roditeljima iznjedrila je i suradnju naše škole sa Simfonijskim puhačkim orkestrom Oružanih snaga RH budući da je značajan broj naših učenika porijeklom iz braniteljskih obitelji. Uspjelo nam je usuglasiti datum prihvatljiv za susret vas roditelja, mogućnost nastupa SPOOS RH te u neposrednoj blizini svetkovine Uskrsa, kako bismo mogli 'počastiti' Uskrsnim koncertom prvenstveno vas roditelje, na vašem susretu. Izvođače, među kojima će biti i učenici našeg gimnazijskog zbora, dirigente i program pogledajte na priloženom plakatu, pozivnici.

Kompletan program susreta vas i s vama roditeljima realizirali bismo na ovaj način: U 18,30 sati imali bismo roditeljske sastanke s razrednicima po učionicama u gimnaziji, nakon toga u 19,30 sati svi bismo se našli na Koncertu u sjemenišnoj crkvi. Tako bismo zahvaćeni uskrsnom radošću i zajedništvom našu suradnju i prijateljstvo učinili još kvalitetnijima. Do viđenja na susretu roditelja sve vas srdačno pozdravljam!

SVIMA VAMA I VAŠIM OBITELJIMA RADOSTAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS žele učenici, profesori i djelatnici te ravnatelj NKG-a!

dr. Marijan Franjčić

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack