Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

ADVENT NA ŠALATI

Aktivnosti - Aktualnosti
Utorak, 05 Prosinac 2017 10:17

Dragi roditelji, prijatelji, bivši i sadašnji profesori i učenici! Vrijeme je adventa, vrijeme je čekanja i čežnje za Onim koji može najdublje ispuniti naše srce.

 

U tom budnom iščekivanju, pozivamo vas i ove godine na tradicionalni dobrotvorni koncert Nadbiskupske klasične gimnazije „Advent na Šalati“, koji će se održati u petak 15. prosinca 2017. u 18.30 u sjemenišnoj crkvi Presvetoga Srca Isusova, Voćarska 106, Zagreb. Ovogodišnji – petnaesti – „Advent na Šalati“ višetjedno je događanje koje adventsko vrijeme u našoj školi čini vremenom dobrih djela i kršćanskog zajedništva, a svoj vrhunac ima u svečanom Adventskom koncertu i dobrotvornoj prodaji prigodnih poklona te druženju uz čaj i domaće slastice u prostorima škole poslije koncerta.

Podržite nas u našim nastojanjima oko dobra i pripremimo zajednički svoja srca za Isusov rođendan molitvom i dobrim djelima. Ako ste u mogućnosti i želite, možete ispeći mirisne slatke suhe kolačiće kojima ćemo se zasladiti na domjenku nakon koncerta. Možete ih donijeti osobno ili poslati po učenicima u školsku knjižnicu 14. i 15. prosinca ove godine zapakirane u nepovratnu ambalažu. Svi prikupljeni dobrovoljni prilozi nakon koncerta namijenjeni su učenicima naše škole slabijeg imovinskog stanja. Hvala Vam što ćete širinom srca i svojom nazočnošću i ove godine podržati i uljepšati naš „Advent na Šalati“!

Vaši učenici i profesori NKG-a

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack