Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Šport

Aktivnosti - Školske grupe
Četvrtak, 10 Svibanj 2007 12:59


Ekipa NKG-Šalata sudjeluje na prvenstvu srednjih škola grada Zagreba i postiže solidne rezultate po stručnim vodstvom prof. Bernat ... 

                               KOŠARKA

Ne baš kao i nogomet ali dosta je zastupljena i košarka. Ekipa NKG-Šalata sudjeluje na prvenstvu srednjih škola grada Zagreba i postiže solidne rezultate po stručnim vodstvom prof.Bernat Tomislava. Također ekipa u košarci sudjeluje i na prvenstvu katoličkih škola Hrvatske, koje se održava u Pazinu. Kao što vidimo i profesorice su dobrodošle za motivaciju i podizanje atmosfere!

 

NOGOMET

 Na našoj školi kao i na većini drugih škola najveća pozornost posvećena je nogometu. Naša škola ima ššk NKG-Šalata i sudjeluje u nogometu na natjecanju srednjih škola grada Zagreba gdje postižemo odlične rezultate kako u igri tako i fer-play ponašanju! U svibnju 2002. na međunarodnom natjecanju, na Siciliji naša škola osvojila je PRVO (1.) MJESTO!! Dečki bravo! A ako ste vješti s loptom možda dok budete polazili našu školu kroz četiri godine, možda postanete član pobjedničke momčadi!

                          

                           STOLNI TENIS

 Ekipa NKG-Šalata u stolnom tenisu uz natjecanja imala je čast u svojoj školi upoznati, i odigrati koji set sa svjetskim i europskim prvakom u stolnom tenisu Dragutinom Šurbekom. A to im je omogućio prof. BERNAT koji je inače dobar prijatelj s bivšim prvakom svijeta i europe.

Kristijan Pušić
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack