Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Punoglafka

Aktivnosti - Kultura
Četvrtak, 10 Svibanj 2007 12:14
Ona nema naviku upotrijebiti niti dio od dvije polutke u lubanji.
Pitam se ima li gospodin Damir dijete. Možda je previše gledao ove glupe tinejdžerske serije ili on zbilja na žalost misli da to nije samo na televiziji.

Riječ je o romanu Punoglafka koji svoje mlade čitatelje praktički zlostavlja. Gdje, molim vas, postoji takva klinka monstrumka, s toliko malo mozga i puno sreće? U preporuci piše da je ova knjiga najbolje sredstvo za detoksinaciju. Hvala lijepo, ali više bih uživala na mučilima. Piše gospodin Dalibor Šimpraga da će ova knjiga potkopati sve roditeljske pedagoške napore. Ma nemojte, pa ja se sad zbilja osjećam buntovno.

Dragi gospodine Trajčeviću, režirajte vi svoje igrane filmove i ne vjerujte filmovima a la Villa Maria. Ta ironizirana zlatna mladež ne postoji. Da, u nekim tragovima, koliko prilike dopuštaju. Ali, otvorimo oči, mi klinci ipak nismo toliko naporni. Ima pojedinaca, ali onda ne govorimo o širem, već o užem krugu mladih s bogatim tatama. Moj, eto, nije takav. Ne vozim auto, niti ga posjedujemo. Ne izlazim na partye , a na kojem god sam bila – bilo je malo suhe trave, puno duhana i uzaludnih pokušaja konzumacije alkohola. Ova groteskna Punoglafka prelazi granice. Ona nema naviku upotrijebiti niti dio od dvije polutke u lubanji. Rječnik toliko iskrivljen da se gubi smisao ismijavanja šatre. Radije vi pročitajte Voltairea ili Gargantuu i Partagruela.

A vi, gospodine Šimpraga, pazite što pišete. Ako postoji osoba koja bi htjela jednu takvu punoglafku za ljubavnicu, onda je taj u policijskoj arhivi pod: PEDOFILIJA i NEKROFILIJA. Jadna vaša žena!
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack