Baner

Gimnazija

Gimnazija

Knjižnica NKG-a

Error: GD2 library does not support JPG!

Dani kruha

Foto album
Subota, 16 Studeni 2013 10:37

Dani kruha u našoj su školi postali jedan lijep i ugodan običaj. U događanju sudjeluju učenici naše škole

kao i njihovi roditelji koji prvo kod kuće prave kolače i kruh, a onda te iste proizvode kupuju. Od 16. listopada ove godine četiri srijede za redom u predvorju škole organizirani su štandovi na kojima su učenici prezentirali svoje uratke.

Prvi su započeli maturanti pa se generacijskim redoslijedom nastavilo sve do kraja. Najveći doprinos dali su naši prvaši. Svojom motivacijom i velikim željama iskazali su se kao jako ambiciozna i inspirativna generacija. Toliko su kolača i kruha napravili da nismo mogli sve kupiti, tako da su ostatak dijelili još tijekom tog dana. Novac koji smo prikupili od ove lijepe manifestacije uložit će se u materijale koje će iskoristiti adventska radionica za izradu adventskih ukrasa i nakita. Stoga vas pozivam da dođete na Šalatu 13. prosinca i poslušate naše učenike kako pjevaju adventske pjesme te pogledate ukrase koje su za tu priliku izradili uz pomoć profesora.

Sav novac koji prikupimo darujemo u dobrotvornu svrhu. Naša škola s ove lijepe dvije manifestacije pokazala je svoju dugotrajnu ambiciju, dragu volju i motiviranost za pomaganje humanitarnim udrugama. Hvala svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos ovom lijepo događaju.

Filip Adžić, 4a

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack